Yoga - Docent

Meer harmonie in de klas.

Tijdens de jaaropleiding Yoga Docent leer je hoe de kinderen in je klas spelenderwijs tot een soepeler, krachtiger en gezonder lichaam komen. Meer ontspannen en in verbinding met zichzelf en elkaar.  Naast het ervaren wat yoga met jezelf en je leerlingen doet, ga je door het bestuderen van de yoga-teksten het ook begrijpen en ben je in staat om het uit te leggen aan je kinderen.  Tevens leer je hoe je – door  zelf regelmatig yoga te beoefenen - meer vanuit hart en ziel les kan geven.

Het lesjaar bestaat uit 10 lesdagen. Ook is er een online versie beschikbaar.

De opleiding wordt afgesloten met een officieel certificaat van deelname.

Stilte - Docent

Meer aandacht in de klas.

Tijdens de jaaropleiding Stilte Docent leer je de kinderen in de klas (en jezelf!) om de stilte op te zoeken.  En even helemaal tot zichzelf te komen. Ze krijgen meer controle over alle (pieker)gedachten en kunnen zich beter concentreren. Het is het vervolg op de opleiding Yoga Docent. Naast het ervaren wat stilte met jou en je leerlingen doet, ga je het ook begrijpen door het bestuderen van de yoga-teksten. Tevens leer je hoe je – door  zelf regelmatig yoga te beoefenen – met meer aandacht  les kan geven.

Het lesjaar bestaat uit 10 lesdagen. Ook is er een online versie beschikbaar. De opleiding wordt afgesloten met een officieel certificaat van deelname.

Filosofie - Docent

Meer wijsheid in de klas.

Tijdens de jaaropleiding Filosofie Docent leer je de kinderen in je de klas in contact te komen met de (oude) wijsgeren van Socrates tot Sartre, maar leer je ze ook om weer in contact te komen met hun eigen wijsheid. Het is het vervolg op de opleiding Stilte Docent. Naast het ervaren wat filosofie met jou en je leerlingen doet, ga je door het bestuderen van de yoga-teksten het ook begrijpen. En ben je in staat om op jouw manier invulling te geven aan wijsheid in het onderwijs.

Een lesjaar bestaat uit 10 lesdagen. Vanaf 2022 zal er een online versie beschikbaar zijn. De opleiding wordt afgesloten met een officieel certificaat van deelname.