Raja Yoga docent

Opgeleid door Sri Ajita Barbier van het Raja Yoga Instituut Nederland (basis-, docenten- en meestersopleiding).Lid van Samenwerkende Yogadocenten Nederland.

Pedagoog

Ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van zowel kinderen, ouders als docenten. Opgeleid aan de  Hogeschool InHolland in de pedagogiek. 

Verhalen verteller

Auteur van het boek Blije kinderen over yoga in de opvoeding. Blogger op www.spiritueleles.blogspot.nl en www.yogaisleven.blogspot.nl. Podcast: Helende verhalen.

Poppenspeler bij Theatercompagnie Alice

Verbonden aan Stichting IAM (stilte-educatie voor het onderwijs)

angela_edited_edited_edited_edited.jpg

TESTIMONIALS

"Het leert mij meer over eenheid, spiritualiteit en hoe dit vorm te geven is in mijn dagelijks leven en in lessen voor kinderen. Nog even iets anders, over de opleiding (wat ik bij een andere vraag wilde invullen en niet meer paste:):Angela’s manier van lesgeven Met haar kwaliteit van aandacht, focus en vaardigheid om van iets kleins iets ‘groots’ en bijzonders te maken: dat karakteriseert Angela’s manier van lesgeven. Daarnaast heeft zij veel kennis van zaken, de sutra’s van Patanjali kunnen wij als cursisten makkelijker doorgronden door de vaardigheden die wij door Angela krijgen aangereikt. De opleiding heeft hierdoor diepgang."

Janet / leerkracht

"Ik heb door de "Stilte Opleiding" meer regie gekregen over de aandacht voor, en het toelaten van stilte (en lawaai!) in mijn leven en werk. Tijdens de opleiding heeft Angela mij doen inzien dat ik daar voor een groot deel gewoon zelf grip op heb. De positieve en oplossingsgerichte insteek van Angela leidt dagelijks tot een praktisch en werkbaar resultaat -- meer rust en ruimte voor mensen om mij heen.

 

Ook bleek al snel dat de leerstof om mijn eigen clienten, die te maken hebben met beginnende burn-outs zich bewust te maken van hoe je stilte kunt gebruiken en inzetten.

 

In sum: Angela's bevlogenheid, creativiteit en enthousiasme zijn aanstekelijk!"

Jeanet / coach